به طورکلی استخوانبندی موجود در شهر اصفهان بر دو محور عمود برهم، یکی محور طبیعی زاینده رود و دیگری محور مرکزی شهر، استوار است. محور مرکزی شهر اصفهان که در طول بیش از هزار سال به تدریج شکل گرفته و تکامل یافته است، از محل مسجد جامع بزرگ شهر آغاز میشود، به سمت جنوب غربی در طول بازار اصفهان امتداد مییابد، به مجموعه میدان امام (نقش جهان) میرسد و پس از در برگرفتن مجموعه کاخهای صفوی به چهارباغ متصل میشود، در طول آن به زاینده رود میرسد، در محل سی وسه پل آن را قطع میکند و در امتداد چهارباغ بالا به جنوبیترین و بلندترین نقطه شهر که محل باغهای هزارجریب بوده منتهی میشود. با توجه به طولانی و ممتد بودن این محور و عرض قابل ملاحظه آن در چهارباغ که به ۴۵ متر میرسد و قدرت اقتصادی بازار، اکثر بناهای اصلی شهر اصفهان اعم از تجاری و اداری و فرهنگی در این محور استقرار دارند. محور زاینده رود همچنین به علت زیبایی و برخورداری از امکانات وسیع طبیعی، جنبه غالب فرهنگی و تفریحی شهر را نیز به خود اختصاص داده است.
مرکز خرید فیروزه با قرارگیری در استخوان بندی اصلی شهر (محور چهارباغ) و مجاورت به قطب تجاری، اداری و تفریحی در موقعیتی بسیار استراتژیک قرار گرفته است. تفکر سرمایه گذاران پروژه بر این بوده است که این بار پروژه ای با جایگاه لوکس و منحصربفرد را در قلب تاریخی شهر تعریف کنند تا پیوندی نوین میان معماری، خدمات و مخاطب شناسی رقم زنند. فیروزه مکانی دلنشین برای اعضای خانواده و مسافران خواهد بود که هویت خود را در کنار دیگر نقاط جاذب گردشگری شهر تثبیت خواهد کرد.
به طورکلی استخوانبندی موجود در شهر اصفهان بر دو محور عمود برهم، یکی محور طبیعی زاینده رود و دیگری محور مرکزی شهر، استوار است. محور مرکزی شهر اصفهان که در طول بیشتر بدانید …